OneYearAbroad

Albin Ullmark- One year in Mississippi USA

171101 - Martin Luther king

Kategori: Sweden

Idag är martin Luther king, vilket är en högtid här och vi var ledig från skolan.
Vaknade jag upp vid åtta för att hinna prata lite mer med mamma och pappa än igår.

Efter lite frukost imagen så loggade de in, pratade typ i en halv timme om allt som vart de senaste två veckorna. Dom hade ju det såklart jätte bra i strålande solsken och bruna som pepparkakor var dom med ;) själv har jag haft regn hela dagen och all snö är även borta, den lilla som var vill säga! ;)

resten av förmiddagen så satt jag med flavia och vi hade study time! Vid tolv kom christopher hem från helgen hos sin pappa! Vi började då att sätta upp hans trumset som han har i ett hörn på rummet bland alla andra trummor, men detta set är så stort och dyrt är det med! det kostar $3000 i dollar så får ni räkna ut själv vad det är i kronor! 
Men när det kom upp efter en hel dels montering så lätt det riktigt bra och man hörde han över hela huset!

Resten av dagen var vi inne på hans rum och tog igen efter helgens borta tid. Vid tre kom sherry hem och samtidigt kom familjens mormor och sherrys syster och hälsade på, de stannade tills middag då vi åt grillad kyckling med potatismos och nån sås samt biskvi till det som vanligt! 

Nu ikväll har christophers flickvän vart här och vi har kollat på en film och nu ska jag sova för att tillbaka till skolan imorgon!    


21'000 kronors trummor!


Christopher ville ju såklart vara med på kort!


resten av hans rum!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: