OneYearAbroad

Albin Ullmark- One year in Mississippi USA

220111 - Ef sleep over

Kategori: Sweden

Idag Lördag har jag inte gjort så mycket, sov till tio och sen dess har jag läst och pluggat på 19 regeringsord till på Måndag! Vid fem så åkte Flavia och jag iväg till en Ef träff, vi träffades först alla på en grundskola som en IEC är rektor på, efter en liten presentation av de 4 nya utbytesstundenterna som två var från Australien, en från Nya Zeeland and en från tyskland och hon ska endast vara här ett halv år medans de andra stannar över sommaren eftersom att deras skolår är indelat på året och inte efter sommaren som för oss ;)

Vi åkte sedan till Cici's pizza och åt middag, vi 50 utbytesstudenter kom in där och tog varje ledig stol, alltid lika kul att träffa alla samt att det är så många olika språk som pratas, vi 50 studenter kommer från 16 olika länder, vi är två från Sverige!

När vi kom tillbaka till skolan, blev vi uppdelad i olika grupper som vi i sedan skulle prata igenom olika saker med vårtat år, vad som är kvar, hemresa, famlijen, osv osv!!
När allt prat var klar så kollade vi på "the social network" filmen om facebook, jag tyckte den var helt okej och intressant, men det var väll inte den rätta filmen att visa en lördag kväll!!

vid ett på natten åkte vi hem till två värdfamiljen där vi skulle spendera natten, killarna i ett hus och tjejerna i det andra! Vi spred ut oss över hela huset och tog varje lediga plats det gick att sova på!
Somnade klockan 3!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: