OneYearAbroad

Albin Ullmark- One year in Mississippi USA

211210

Kategori: Sweden

Igår kväll stannade vi uppe till 02.30 för att kolla på eclipse, men när den väll skulle vara som bäst och klarast så var det dimma ute och vi såg ingenting alls, besvikelse.

Vaknad upp idag klockan tolv efter en härlig sovmorgon, men det är inte lika kul att inse att man har sovit bort halva dagen. Imorse började även våran nya hemtjänst/hembetjänare/städare. Hon ska typ tvätta, plocka på barnens rum och städa lite.

Efter att vi ätit frukost så skulle jag och göra lussakatter men först måsta vi kompletteringshandla smör och ägg som hade taggit slut så vi måsta kompletteringshandla det, vi åkte med christpoher till kroger och fixade det.
Sedan började vi med det stora julbaket, hade mamma på skype så fick lite bakningstekning hjälp där vilket var bra. Det blev cirka 30 katter och några utan russin för alla barnen gillar inte dem.

När städdamen hade åkt hem och vi hade bakat klart med lussekatterna så kom sherry hem från jobbet och då fick hon smaka på en nybakad svensk lussekatt! Hon tyckte att dem vara jätte goda och hon hade aldrig hört talats om saffran, så det var kul att hon gillade dem.

Vi åt hamburgare från sonic till middag och min födelsetårta till dessert. Michaela är även borta, hon är i Virginia med sin mamma och firar jul med släkten där.
Nu ikväll har jag fixat med alla mina bilder och sedan kollat lite på tv med flavia. Christopher var även på date med sin flickvän Morgan ikväll.

 
Bakning!!


bulle i ugnen!

  
Med russin blev det...                        ...och några utan russin.


                                  
Goda blev dem med, eller hur carly?

Kommentarer


Kommentera inlägget här: