OneYearAbroad

Albin Ullmark- One year in Mississippi USA

131110

Kategori: Sweden

var uppe till ett i natt och fixade i garaget, stallde sen klockan pa sex och somnade.
Vaknade upp atta och inser att jag sovit over, hade inte andrat klockan till lordag fran mandag till fredag, men det var skont att sova lite extra med ;)

gick ner och at frukost och kollar ut i garaget, inga kunder och regnet vrackte ner! sa sherry var besviken, men fram mot nio sa slutade det regna, sa vu flyttade ut alla saker pa garageplan och folk borjade rulla in, hade fullt upp i tva timmar da det var klart, hade blivit av med ca. 75% av allt och fatt in $200 sa vi var nojd trots vadret.

sen plockade jag och sherry ner resten som ska vara kvar till nasta ars sale, slangde en del och en del skulle skankas bort ;)

vid tolv akte vi till horn lake, (en grannstad) dar vi skulle hamta upp en hyra for varat andra hus som vi hyr ut, sen var vi pa walmart och handlade, plastpasarna har ar somsagt minde har an i sverige, typ mellan en fryspase och en vanligt icakasse, men det slutade att vi kom hem med 24 pasar medn bla. 12 liter mjol som endast racker circa 2-3 dagar ;) sa ar det i en familj med 9 stycken ;)

pa eftermiddagen tog jag en dusch och laste lite i harry potter 4, gar segt!!
har nu atit middag, potatisbullar och friteratkott med boner! amerikansk mat i hogsta hugg ;)

Nu har sherry akt och jobbat pa bb under natten och jag och flavia ska kolla lite pa film!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: