OneYearAbroad

Albin Ullmark- One year in Mississippi USA

261110 - Black friday

Kategori: Sweden

somnade aldrig inatt, utan var vaken hela natten. Klockan två åkte vi ut till southaven mall, där alla affärer och handlings centret är. Började på starbucks med lite kaffe och varm chocklad, vilket var skönt för att när vi kom fram till Best buy där vi skulle köa så var det 36 fahrenheit = 2 grader och det blåste också. Ställde oss i kön som gick runt huset, vi hade stolar och filtar med så det var trevligt. sedan när klockan var halv fyra och 1,5 timme kvar tills att de öppna så började de dela ut "ticket" vilket är som en biljett till en populär vara, så om man vill ha en speciell data så tar man den ticket för den datan, sen så delar de endast ut ca. 50 tickets för varje vara, så därför gäller det att vara där i tid. När vi hade fått våra ticket för de vi skulle ha så lämnade man kön och det gjorde de flesta. så då åkte vi till Mcdonalds och åt frukost och då så hade det en helt annan meny än den vanliga som de har på dagarna, vilket jag inte hade en anning om ;)
vid fem så åkte vi tillbaka till best buy som övrigt är som elgiganten, när vi kom tillbaka så var det kö först ett var runt huset och sedan ett halft varv till ;) så vi väntade i bilen tills de började släppa in och då smet vi in i kön. de släpper endast in 25 stycken var femte minut, för det är jätte vanligt att det blir hysterik och panik, förra året hade de sprutat pepparsprej inne på wal mart för folk klämdes och ett sån stor hylla/skepp välte, så det var panik och även säkerheten är ganska hög men ändå händer det, men det är hög stöld också.

Åkte sedan runt till några andra butiker, jag köpte julpapper och sånt, Kom sedan hem trött klockan nio imorse och då somnade man nästan innan man han lägga sig.

Vaknade vid tre och sen dess har man vart trött och seg, har inte gjort så mycket mer än slaggit in lite julklappar och läst i harry potter fem som jag precis började med, den har 850 sidor ;)

Nu blir det sängen igen och hoppas morgon dagen inte blir lika seg.



Detta var när vi kom och dessa människor i början av kön har tältat sen i tisdags, den som slår rekord i väntan från förra året fick typ 80% rea på valfrit oh en Ipad ;)




Nyheterna kom precis innan de skulle öppna klockan fem

Kommentarer


Kommentera inlägget här: