OneYearAbroad

Albin Ullmark- One year in Mississippi USA

281010

Kategori: Sweden

Skolan idag, hade prov i geografi på väder och klimat, gick sådär.

Sen var det speaking, först hade vi announcement test där vi lyssnar på rektorn som läser upp dagens händelser och vad som kommer hända under veckan på skolan osv. så då lyssnar vi på det som är cirka fem minuter och så kommer fem frågor om det.

Även varje morgon så läser vi pledge; I pledge allegiance to the flag of the united states of america and to the republic for which it stands, one nation under god indivisable with liberty and justice for all.
= Jag svär trohet till flaggan i USA och till republiken som den står för, en nation under gud, odelbar med frihet och rättvisa för alla.

Sen så är det alltid en elev som blir vald på morgon och får gå till kontoret och sen läsa upp den för hela skolan. ;)
När vi läser pledge så hedrar vi typ vårat land och flagga, som ett löfte typ.

Efter yearbook så fick vi alla eleverna gå ut till fotbollsplan, och då är det ju inte så att alla bara kan gå ut, utan först ska alla tjejer gå, börjar med A hall och när den är klar så fortsätter B hall osv. när alla tjejer har gått så fick vi killar gå i samma ordning. Varför man har denna ordning är pga. Säkerheten, för om killar och tjejer går tillsammans så finns det en risk att det kan hända nått typ att inte killar håller sina fingrar i styr osv. Safety first!
Iaf ute på fotbollsplanen så fick vi se vårat marching band uppträda med deras nummer eftersom att det förra helgen blev Mississippi’s bästa high school marching 2010 och de är riktigt duktiga med!!

Efter skolan så åkte jag med en kompis till Southaven tennis center där vi skulle ha try out till skolans tennis team. De skulle ha tio killar och tio tjejer. Och det var typ 20 killar varav 6 var typ proffs och hade varit med förra året, så jag får se på måndag om jag kom med eller inte ;)

kom vid sex och då var familjen på deras skola för Carly hade cheerleading, så de var där och kollade på henne. Flavia var hemma, så vi åt middag tillsammans, hamburgare stod på menyn!

Under kvällen så kollade vi på film och jag tränade på mitt tal inför imorgon ;)
God natt!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: