OneYearAbroad

Albin Ullmark- One year in Mississippi USA

30 Mars, Universal Studios

Kategori: Sweden

Idag Onsdag lämnade vi hotellet vid nio tider och åkte mot Los Angeles Downtown där vi kollade in olika byggnader, Staples Center där Michael Jacksons begravning var och är hemma arena för Los Angeles Lakers.

Efter en stund i LA Downtown åkte vi upp mot Hollywood, över Hollywood Hills och mot Universal City i San Fernando Valley. När vi kom fram till Universal studios fick vi våra biljetter och gick in på parken, Vi började med Studio tours som är en timmes buss tur där man åker igenom alla Hollywood studios, vi fick see new york gator som har används i massa filmer, fick se Desperate Housewives villagatan ”Wisteria Lane” med alla hus och sedan en boeing 747-400 plan som hade störtat, det var massor av andra olika scener uppbyggda med, vi fick se en scen från Hajen som var gjord 1975, psycho 1960, ET’s hem och massor av flera scener. Det mesta var från gamla filmer. På Wisteria Lane var det meningen att man skulle filma idag men om man ska ha regnväder och det är strålade solsken så är det svårt att få det rätt, så det var inställt och det var massor av folk där och fixade.

När vi var klar med 1 timme i Hollywood studios så gick vi på många olika attraktioner där vi var till, Jurrasic park, terminator,  the sims 3D ride, Shrekt 4D, Mummy och water world som hade många olike skådisar från House, heros,  miami vice och knight rider.

Vädret var jätte härligt och solen sken hela dagen, så jag är lite röd om öronen nu. Vi åt middag i citywalk som är Universal downtown med massor av affärer. Nu ikväll skulle vi äta desert på ett glas ställe, men det var stängt.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: