OneYearAbroad

Albin Ullmark- One year in Mississippi USA

The Tomlin's

Kategori: My year in USA



Sherry Tomlin.
Ska börja med att säga att hon är en fantastik mamma och värd mamma, ingenting är besvärligt och hon gör allt för att vi ska ha en minnesvärd tid här i Mississippi!

Sherry har en syster och bror, sherry är yngst. Brodern bor med fru och två barn i Kalifornien, 30 minuter från Disney Land! Hela familjen är uppväxta i Memphis på samma gata som Elvis bodde och nuvarande graceland ligger där. Elvis dog dock när Sherry var 4 år.

Sherry’s föräldrar skildes när hon var i tonåren, pappan bor just nu två timmar bort och de har inte så mycket kontakt. Mamman bor på andra sidan gränsen till Tennessee och är ofta här, hämtar upp barnen från skolan, till och från olika aktiviter.

När Sherry var 18 gifte hon sig med Christophers pappa, och i mitten av hennes college fick hon Christopher. Han var då mest med Sherrys mormor och morfar, medans hon gick klart sin sjuksköterska utbildning. Efter att varit gift 1,5 år skildes hon från Mike och Christopher har sen dess bott med sherry. Sherry har även carly och jake med darrian och tre år sedan adopterade de Macy-Lin from China.  

Idag Jobbar sherry som sjuksköterska på dagarna, hon åker hem till passagenter som är för sjuk för att ta hand om sig själv men för frisk för att vara på sjukhus. Under vissa helgnätter jobbar sherry extra på BB inne i Memphis Downtown för att tjäna lite extra pengar till alla utgifter med sju barn.


Darrian Tomlin.
Han kommer från Virginia och har sin familj där med, Darrian jobbar borta måndag till fredag i Oxford, han är byggnationsansvarig för byggnationer av hyreshus där. Oxford ligger ca. två timmar bort så han bor i våran husvagn som vi har uppställd vid en sjö som ligger 1,30 bort. Så då får han närmare till jobbet påsåvis ;)


Christopher Norris, 18 år -92
Chirsopher går på SBEC som är en kyrklig privatskola för lite ”finare” studenter.

Han är med i skolans marchingband / musikkår, som enligt han är den bästa i staten (vilket inte är sant, för det är min skolas band) På fritiden spelar han x-box, spelar trummor, tränar med musikkåren och träffar sin flickvän som han friade till för några veckor sedan. Hon heter Morgan och går på College i Oxford och de har dejtat i 2 år, de ska gifta sig efter att de båda har gått minst hälften av college, fast Christopher vill tidigare av olika mäns orsaker! ;)

Han kör en vit Chevrolet pickup sedan han var 16 år och har en flickvän som heter Morgan och gar pa college
När han är klar med college vill han bli Musiklärare eller dirigent



Carly Tomlin, 10 år -00
Carly går på Samma skola som Chirstoper, SBEC. Hon är med i skolans Cheerleading team, hon är faktiskt en av de bästa, förra året var hon med i ett av de bästa Lagen i Norra Mississippi som åkte runt i hela södra USA för att tävla, men i år så klarade hon inte av kvalificeringarna. Nu när cheer är över är hon med i skolas basket lag. Carly är envis och vet vad hon vill!! 




Jake Tomlin, 9 år -01
Jake går som sina andra syskon på SBEC, han spelar baseball i skolans lag och jagar med sin pappa.
Förra veckan sköt han sitt första rådjur, så då firades det! ;)

Jake är väldigt positiv, glad och alltid glad. Han delar rum med mig, fast egentligen så är det nog jag som delar rum med han, men sak samma ;) När
han blir vuxen vill han jobba inom Militär och tjäna för sitt land, som han säger själv! ;)  




Macy-Lin Tomlin, 5 -05
Macy, som är hennes vardagliga namn, är född i Kina men hennes mamma var alldeles för ung för att ta hand om henne, så de lämnade bort henne till adopteringen och när hon var två som åkte sherry och christopher till Kina för att hämta hem henne till hennes nya hem här i USA.

Macy går på ett Kyrkligt privat dagis, men kommer som hennes äldre syskon att gå på SBEC när hon börjar skolan. Macy är familjens charmtroll och har allt hon kan önska sig! 


Michaela Tomlin, 15 år -94
Darrian hade Michaela innan hon träffade Sherry. Michaela har bott hela sitt liv med hennes mamma, Tammry. Men brydde sig inte om Michaela som en mamma bör göra vilket slutade med att Michaela gick om ett år i skolan och träffade helt fel folk, I Januari i år hade hon underkänt i alla ämnen i skolan och Maria skyllde på skolan och att inte Darrian tog ansvar nog, Darrian ville då att hon skulle bo här med han och sherry, men det ville inte hon för hon tyckte inte att michaela hade gjort något fel utan hade sköt sig exemplarisk. Det slutade med Darrian tog det till riksdagen och nu bor Michaela här och får endast träffa sin mamma varannan helg.

Michaela gick på samma skola som mig, DeSoto central High School men byte i Oktober till en liten kyrklig privatskola för hon behövde extra hjälp.

Flavia Fiorentino, 17 år -93
Flavia är familjens andra utbytesstudent, hon kommer från Italien, Rom och har en äldre bro samt en mamma som jobbar som journalist runt Påven och pappan jobbar åt statens telefon.

Flavia gick de två först månaderna på DeSoto Central High school men byte sedan till SBEC av olika anledningar. Hon är väldigt omtänksam och har ett Italiensk temperament. ;)

Flavia delar rum med Michaela, Hon vill gå på college här i USA när hon har fyllt 60 ska hon öppna en bokshop inne i Rom.   

Michaela och Flavia


Kommentarer

  • Kristina säger:

    Kul att läsa Albin. Va duktig du är att berätta. Härligt att höra att du trivs så bra.

    2010-11-20 | 20:16:58

Kommentera inlägget här: