OneYearAbroad

Albin Ullmark- One year in Mississippi USA

110910

Kategori: Sweden

Pratade med mamma, pappa och morfar imorse i två timmar!!
Var riktigt trevligt att prata av sig på svenska ;)

Sen vid elva så kom min ef representant hit och hämtade upp mig för att åka hem till henne för att ha en welcome orientaion me alla som kom efter den riktiga med alla studenter.

Så vi var tio studenter där från Spanien, Tyskland, Finland, Norge, Danmark, Sverige, Italien.

Vi pratade om vad vi inte skulle göra här, hur familjen ser på oss med amerikanska ögon som inte direkt är samma som i Sverige, vad vi inte fick göra, vad vi ska göra för att få ett bra år, vad som händer om man bryter en regel – hem skickad. Sen var det mycket självklart typ som att vi ska hjälpa till hemma, kanske bjuda familjen på middag och tänka på att de har redan gett mig 100 måltider (dock amerikanska måltider) sen jag kom och då skulle det vara trevligt att vi bjöd dem på en i månaden iaf och att det kan vara från att gå på restaurang till att laga svensk husmanskost vilket såklart uppskattas mest, om det smakar bra då;)

Efter det så åkte vi till steak and shake och åt middag med alla andra ef studenter här ifrån, så det var riktigt trevligt!! Vi var typ ca. 40 studenter och alla hade nån från sitt hemland, så vi ockuperade halva restaurangen och pratade språk från hela europa, så folk som kom måste ju bara ha funderat vad vi var för konstigt gäng ;))


Efter det så åkte jag och christopher till target och köpte en tv till honom och nu har vi installerat den ;))
God natt ;)

Kommentarer

  • Morfar säger:

    hej

    Det var ju kul, likaså så fick du ju svar på det där med matbjudning Du får lura ut nåt svenskt som Du kan bjuda på för det är du ju duktig på

    2010-09-12 | 07:47:39
  • mam o pap säger:

    du har ju din ullmarks special i bakfickan;)

    2010-09-12 | 09:00:23

Kommentera inlägget här: